Brain Food: Brand Management & Media Intelligence - Oslo

Meltwater Norge

Thursday, 4 June 2015 from 08:00 to 10:30 (CEST)

Oslo, Norway

Foredragsholdere:

Andreas Wabø, Geelmuyden Kiese: Andreas er administrerende direktør i Geelmuyden Kiese Norge. Han har jobbet med tverrfaglige kommunikasjonsoppgaver og merkevarebygging for ledende selskaper i Skandinavia.

 

Karin Greve-Isdahl, Opera Software: Karin er VP of Communications i Opera. Hun har bred internasjonal erfaring med PR & kommunikasjon - både fra nærlingslivet og som tidligere journalist for TV-kanalen CNBC i både New York og London.

 

Hans-Petter Nygård-Hansen: Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, blogger, foredragsholder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem. Med sin sterke stemme i sosiale medier er han alltid aktuell med sine synspunkter.

 

Niklas de Besche, Meltwater: Niklas er Executive Director Nordics i Meltwater og har vært med på å bygge Meltwater sten-på-sten sammen med grunnlegger Jørn Lyseggen.

 

Foredragsholderne kommer til å dele sin innsikt om hvordan man bygger merkevarestrategier for å nå ut til de rette målgruppene. Du kommer også til å få muligheten til å se Meltwaters nye ”Media Intelligence Plattform” live.