Installasjon

Fler og fler ønsker skreddersydde streamingløsninger til sine konferansesaler, møterom eller lignende.


Vi har satt sammen unike pakkeløsninger for en elegant, solid og trygg streamingløsning med fastmontert eller stativstyrt kamera, PC og alt av program- og maskinvare som skal til for å streame alt av møter, foredrag, events og mye mer. Med våre løsninger får du en uovertruffen kvalitet og sikkerhet. Alle pakkene inkluderer selvsagt montering, opplæring og kontinuerlig support på utstyret.

VIDEO FOR WEB BASIC

Denne pakken leverer den enkleste løsningen for streaming vi kan tilby. Fastmontert kamera, streamingmaskin, software og server/hosting-tjenester. Denne pakken gjør det mulig for kunder å ha en enkel plattform der alt man trenger å gjøre er å trykke på en knapp for å starte sendingen selv.

VIDEO FOR WEB PLUS

Denne pakken går ett hakk videre enn BASIC-pakken ved å tilby muligheten for integrasjon av foredragsholderes PowerPoint-presentasjon integrert i streamen.

VIDEO FOR WEB MULTICAM

Denne pakken er for større behov, og inkluderer støtte for flerkameraproduksjon i tillegg til all funksjonalitet inkludert i BASIC og PLUS-pakkene.

VIDEO FOR WEB MOBIL

Denne pakken er for løsninger som ikke kan fastmonteres, fordi det gjerne skal brukes på forskjellige steder og er designet for å være lett å montere og lett å bruke.

Hvis du ønsker et uforpliktende pristilbud på en av våre pakker eller bare mer informasjon om hva vi kan tilby, ta kontakt med oss.